Over Woorden van Waarde

Woorden van Waarde is een project dat mensen helpt de waarde van de bijbel (ook wel God’s Woord genoemd) persoonlijk te beleven.

Het initiatief voor Woorden van Waarde ontstond in 2006, toen Marcel Koning het idee bedacht om teksten uit De Nieuwe Bijbelvertaling op muziek te zetten. Om hemzelf en anderen te helpen bijbelteksten uit het hoofd te leren. Bert de Jong – toen werkzaam bij het NBG – was enthousiast en zo werd in samenwerking met het NBG een CD gemaakt.

Op dit moment wordt er weer volop geschreven aan nieuwe titels.

Over Marcel Koning

Ik maak muziek, en help mensen en bedrijven om het maximale uit zichzelf te halen. Marketing en Communicatie zijn vakgebieden die ik goed beheers. Bij alles wat ik doe voel ik me vooral een dirigent. Mijn doel is om iedereen in het team de goede plek te geven, zowel solisten als begeleiders. De melodie moet hoorbaar zijn, maar ook de kleine details doen ertoe. Om dat eruit te halen, is mijn passie.

Ik leef vanuit overtuiging. Vanuit geloof. In Jezus Christus en zijn goede nieuws. Mijn richting en overtuiging ontwikkel ik dagelijks door de bijbel. De bijbel houdt mijn geloof levend, mijn gedachten scherp. De bijbel bemoedigt. Wijst terecht. Geeft wijsheid.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *